Om Lene

Mit navn er Lene Lundager, og jeg er lokaliseret tæt på Fisketorvet i København SV. Jeg har arbejdet som specialpædagogisk konsulent og familievejleder – på institutioner, i skoler og i hjemmet – under kommunal PPR og i eget firma gennem de seneste 20 år. Jeg har arbejdet med børn og unge gennem mere end 30 år i forskellige sammenhænge. 

Jeg kan hjælpe med store som små udfordringer for børn, unge og voksne gennem vejledning eller terapi.

Jeg har lang erfaring med rådgivning og vejledning af forældre og fagpersoner, med alt fra de små dagligdags spørgsmål og bekymringer til akutte eller længerevarende kriser i familien eller problemer med relationen til institution eller skole. Om I har store eller små udfordringer, kan det være vigtigt at tage dem i opløbet, så de ikke bliver en hindring for en god hverdag i familien.

Jeg har arbejdet med børnefamilier, og jeg har samarbejdet med børnehaver, skoler og SFOer med fokus på at styrke trivsel og udvikling for barnet. Jeg har erfaring med at vejlede professionelle faggrupper i at afprøve nye tiltag og praksis.

Jeg er uddannet som eksistentiel og oplevelsesorienteret psykoterapeut MPF fra SEOP – Skolen for Eksistentiel og Oplevelsesorienteret Psykoterapi.

Oprindeligt er jeg uddannet pædagog fra Holstebro Pædagogseminarium og har diplom i neuropædagogik, i neuropsykologi, i relations og ressourceorienteret pædagogik niveau 1 og 2 (ICDP), i mentalisering, vejledning, rådgivning og coaching i neuropædagogisk arbejde, i specialpædagogisk arbejde med børn med udviklingshandicap i daginstitutioner og skole.

Jeg har været tilknyttet Psykiatrifonden som rådgiver og som gruppeleder for unge pårørende.

http://www.dpfo.dk/